30 september 2016

Fredag

vardag

Hej på er! Igår blev de lite shopping på stan med Lovisa och sen sleepover, så mys! Hade skolfoto idag och tror tyvärr att jag kommer så riktigt hemsk ut. Annars så känns de riktigt skönt med fredag och ikväll blir de idolmys med mamma och Lovisa.

28 september 2016

Nya fransar

skönhet

Onsdag och halva veckan har passerat, veckorna bara flyger iväg! Jag gick till halv 3 idag och sen hade jag franstid klockan 3. Känns så skönt och fräscht att få fixa till dom! Ikväll så måste jag komma på vad jag ska skriva om på svenskan, de måste vara klart till imorgon. Skulle göra de igår men då hängde jag med Lovisa istället. Typiskt mig att skjuta upp allt till sista sekunden:)

27 september 2016

Tisdag

vänner

Min fina vän!<3
Idag saknar jag sommaren och längtar tills det är min tur att ta studenten. Men inte länge kvar nu!
I helgen har jag varit sjuk, haft infektion i min visdomstand och bara legat hemma och tyckt synd om mig själv. Så nån firmafest blev det inte alls för mig. Så trist att missa. Annars så har jag varit på ett möte idag som gick jätte bra och imorgon ska jag fara och göra fransarna. Nån träning blir de dock inte förrän torsdag (om jag känner mig frisk) Nu middag och sen försöka komma på ett ämne att skriva om på svenskan. Att de kan vara så svårt?