12 november 2016

LÖRDAG

vardag

Idag har jag kollat på hockey, käkat tacos och frusit sönder mina tår. Hade så ont efter hockeymatchen. Något som jag också gjort är att jag beställt hem tre nya träningströjor och nytt proteinpulver. På måndag börjar nämligen mitt nya träningsschema, så är riktigt taggad faktiskt. Ska bli så kul att få börja träna efter ett schema igen (som jag gjort själv till viss del) men har även Tammy Hembrows rump och ben schema, samt massa tips från henne. Så ska bli så kul. Varit borta från träningen nu 3 veckor på grund av sjukdom och stress inom skolan. Så just nu känner jag att inget kan stoppa mig. Så 8 veckor framåt kommer jag köra efter de schemat så får vi se sen! Önska mig lycka till.


11 november 2016

Ny hårfärg

vardag

Till lite ljusare + att jag toppade håret lite och klippte lite på luggen.
Fredag i dag och jag har varit sjuk i veckan. Varit hemma från praktiken måndag, tisdag, onsdag och från skolan igår. Men idag tog jag mig till skolan och slutade redan vid 12. Så ikväll ska jag köpa nått gott, ta de lugnt och kolla på idol. Är ledig i helgen också. Känns väldigt skönt!

6 november 2016

Halloween

vänner

Hade en kul kväll hos Sanna igår som sedan fortsatte på statt innan jag låg i min säng vid 2. Var en helt okej kväll men var skönt att få komma hem, var rätt så trött. Annars så har jag mått väldigt bra idag och bara tagit det lugnt. Imorgon är de tillbaks till verkligheten och jag kommer starta min måndag med praktik och sen lite gym. Helt okej faktiskt.