Ett härligt gängtjejer hos mig igår! Sååå kul vi hade!! Nu har jag precis duschat och ska börja fixa mig! Så taggad på dag 3 som kommer att börja hos Lovisa!!! Ps gick lättare att jobba 7-14 idag.
Vilken dag jag hade igår! Fullspäckad som började hos frissan klockan 10 på morgonen. Blev sjukt nöjd av resultatet och ska visa er mer noga senare. Sen hade jag bokat lunchdejt med Linnea på stan, riktigt mysigt Elias och Emilio anlände också. Sen var de bara att fara hem och fixa till sig för att starta bästa helgen på hela sommaren! PDOL!! Det fick jag också göra med härliga människor och fira Carro! Hon hade gjort de så fint och vi hade de riktigt trevligt!! Nu ska jag äta och hoppa i duschen innan massa brudar anländer vid 6 tiden. Och jo har ju hunnit jobba idag också 7-14 :)) Kan säga att det var riktigt tungt, blir samma imorgon..

25 juli 2016

Måndag

vardag

Igår hade jag äntligen en ledig dag som spenderades ute i solen med mamma och moster. Så mysigt. Tog också ett ryck och städade mitt rum då jag äntligen var ledig. Varit så dåligt på att städa nu då jag jobbar. Så de var skönt att lägga sig i en renbäddad säng igår. Idag har jag jobbat som vanligt, 10-18. Nu ska jag ta och göra mig nått att äta innan jag hoppar i duschen. Blir en tidig kväll ikväll då jag jobbar imorgon också.