31 juli 2015

Sushi

vardag vänner

Jobbdagen idag gick faktiskt rätt så snabbt även fast vi slutar sent. Vi for iallafall hem till Amanda först för att ta det lite lungt innan vi for till sushi and teé och köpte hem sushi. Och vi firade att jag och Amanda kommer att jobba med varandra i vinter vilket kommer bli hur bra som helst. Efter maten så pratade vi ett tag innan vi for till Vickan och umgicks med henne, Elin och Ludde. Nu ligger vi i min säng och ska strax sova. Imorgon är sista jobbdagen för denna vecka och vi båda tar helg, så skönt!!

Gårdagen slutade med att jag for på nodo med Amanda för att prata om en mycket tråkigt grej.. Säger bara en sak tack för att hon finns! Förövrigt så var chai latten jätte dåligt medan pastan som Amanda åt var riktigt god. Idag har jag jobbat hela dagen. Från 10 till 6 och det gör jag även torsdag och fredag. Så lär bli lite tråkiga inlägg dom dagarna. Nu ska jag sätta på en film och bara ta det lugnt. För jag är död just nu.
Sommarvärmen har äntligen landat i lilla Piteå och jag har inte alls tagit vara på den. Jag har varit på stan och gjort några ärenden. Shoppat både tråkiga och roliga saker. Bland anat denna tröja jag har på mig här över som jag är jätte nöjd över. Sen så har jag även handlat med mamma. Nu ska vi börja med maten och ikväll ska jag bara ta det lugnt eftersom jag jobbar resten av veckan. Och det ska faktiskt bli kul!