Hej på er!
Gårdagen blev verkligen fullspäckad.
Hade redan klockan 10 en tid hos Emilia som gör naglar på sundsgatan 31, verkligen super duktig och har gått till henne tidigare. Blev nöjd som vanligt och mötte sen upp mamma för att ta en lunch och prata lite. Så mys med lite extra tid med mamma nu då man inte träffas varje dag längre.
Åt självklart rödbetsbiffarna som är min nya favorit där. Om ni inte prövat den, gör det!! Ni kommer inte ångra er!
Efter stan följde jag hem till mamma eftersom hon skulle klippa mig och färga min gigantiska utväxt. Välbehövligt. Klippte även av luggen en ganska bra bit. Kul med en förändring, även ifall den är liten.
Finaste naglarna!! Så nöjd. Om ni är sugen på att göra så tipsar jag Emilia, går att boka online.
Idag så har jag jobbat hela dagen. Lagade sen middag dirket jag kom hem, blev köttfärsås. Haha börjar ju nästan lära mig att laga mat nu när jag måste göra det själv.. Efter jag hade diskat undan och allt sånt så slocknade jag faktiskt en timme. Var så trött efteråt. Nu ska jag slå igång lite gossip girl (svar ja, jag ser den serien jämt, ca 6 gånger nu) sen ska jag ta en tidig kväll då de vankas jobb imorgon också!
 
Hej på er!
Nu är jag tillbaks efter min jobbpause. Äntligen har jag fått vara ledig en dag och jag valde att började dagen med att ligga kvar i sängen ett bra tag innan jag tog mig själv i kragen och gjorde mig redo för gymmet. Körde rygg och det gick faktiskt hyffsat bra. Hade lite känningar i ryggen men annars inget. Vi for sedan och handlade för middagen och har sen jag kom hem städat här hemma. Varför känns det som att det enda jag gör är att städa?? Haha, men trivs när det är nystädat. Är ledig imorgon också och då har jag massor inbokat! Bland annat fixa naglarna, håret och luncha! 
Längtar sååå tills dom kommer och tapetserar om här i köket och tv-rummet så jag kan hänga upp mina tavlor:(

22 mars 2018

TORSDAG

träning

Vilket fint väder det är idag!!
Jag tog vara på vädret och tog en promenad till gymmet. Där var det ben som äntligen fick jobba lite. Har varit lite försiktig med benen eftersom att det inkulderar mycket nedre rygg också. Men det gick super bra idag, har nästan glömt hur jobbigt det kan vara. Tog också en promenad hem och ska nu äta lite lunch innan jag ska iväg för ett kvällspass på jobbet. Jobbar resten av veckan också så får se hur mycket jag hinner kika in här!