29 oktober 2013

Tisdag

 
 
Hejsan vänner! Äntligen, äntligen ett lov. Som jag har längtat efter att bara få sova ut och vila upp sig. I alla fall så har jag städat mitt rum för sista gången i detta hus. Vi ska nämligen flytta i en lägenhet snart. Kan erkänna att det känns ganska tråkigt och att jag inte alls vill flytta. Men jaja. Senare idag så ska jag och Nicke på Piteåhavsbad. Det var meningen att Emelie och Sebbe också skulle följa men Emelie ändrade sig och ville ej följa. Vilket var tråkigt. I morgon ska jag in till stan med nicke och kolla efter lite kläder! Jaja ska ner och prata med mamma nu hejs!
 

24 oktober 2013

Torsdag

Tjena! Har haft fett mycket denna vecka så det är därför jag inte har bloggat någonting. Gjorde i alla fall bort ett NO prov i dag och i morgon har jag spanska prov. Så ska plugga på det nu och ikväll så har jag träning! Ååhh vad jag längtar till lovet nu! SES!

17 oktober 2013

Torsdag

Igår så for jag som sagt och såg Lif damer spela mot Strömnäs. Tyvärr förlorade Lif med 4 bollar om jag ej mindes fel. Nu har jag ganska så precis kommit hem från praoen och ska strax städa lite och sen så kommer Nicklas snart. Ikväll har jag också träning! SES!