31 augusti 2015

back to reality

shopping

Måndag idag och jag har just gjort bort min första skoldag i VO2a. Schemat känns sisådär kunde vart sämre men kunde definitivt varit bättre. Lindrade min ångest lite med att luncha på röda lyktan med Amanda och Josefine och fick även med mig denna sköna tröja från cheap monday som kostade 500:-. Helt okej pris. Nu ska jag i alla fall inte shoppa något mer om jag verkligen inte behöver men tro mig jag behöver inte mer kläder just nu iaf... Ska skaffa ett sparkonto där jag ska spara mina jobbpengar som jag kommer att tjäna nu under vintern. Hoppas det går som planerat haha, men det tror jag ändå. Brukar va rätt så duktig på att spara pengar då jag väl lagt undan dom. Ikväll så ska jag ha PH mys med Amanda eftersom första PH avsnittet börjar ikv. Är så taggad på den nya säsongen men förstår egentligen inte hur man kan tagga till ett sånt program???

30 augusti 2015

HEMMA

resor

 
Igår så kom jag tyvärr hem från Ayia Napa efter att ha haft den bästa vecka i mitt liv. Alltså har träffat så mycket människor, lärt mig så mycket nytt och dansat och skrikigt i massa roligt klubbar. Livet där borta är så sjukt och jag ångrar inte en krona jag la på den där resan. SÅ värt. Om ni vill fara utomlands men känner att det är för dyrt. Far ändå för ni kommer inte ångra er. Här har ni i alla fall några få bilder från veckan. Kommer komma upp en video senare också. Btw det där jag skrev om i förra inlägget att jag var lite redo för skola. JAG LJÖG! Är inte alls redo vill bara stanna kvar i napa hela livet. 

21 augusti 2015

SES OM EN VECKA

vardag

Idag så är äntligen dagen här!! Vi far alltså till Cypern idag. Helt sjukt!!! I alla fall så kommer jag inte blogga då jag är där borta så tillsvidare får ni nöja er med denna video från hela sommaren. Och gud vilken bra sommar jag haft även ifall vädret varit kasst och fast jag har jobbat mer än planerat. Så i det stora hela är jag ändå rätt nöjd med sommaren och faktiskt lite redo för att börja om med skola, komma tillbaks till vardagen och det bästa av allt börja om att träna på korpen igen!! MEN FÖRST EN  VECKA I AYIA NAPA! SES