Nu är jag hemma igen efter en helt sjuk och fantastiskt helg i Umeå. Har dansat och skrikit till bland annat Maggio, Maskinen, Afrojack och DVBBS vilket också har resulterat till lite sömn, ont i kroppen och ingen röst. Men det var det verkligen värt. För jag kunde verkligen inte få en bättre start på denna sommar!

29 maj 2015

Fredag

vardag

Igår så slutade jag riktigt tidigt från skolan och for direkt in till stan med Amanda och Lovisa. Köpte det sista till yran och allt sånt. Dom kom även senare på kvällen också så vi for till Ica och köpte glass. Nu är jag hos Amanda och ska snart fara!!! Alltså fyfan vad jag längtar. Får se hur det blir med bloggandet ihelgen. Annars ses vi på söndag!!

27 maj 2015

Onsdag

vänner

Igår så for jag och Elice hem till Sara för att baka scones, dricka te och kolla på ex on the beach. Var riktigt gott och mysigt kväll med mina bästisar. Var hemma vid halv 12 och somnade nästan direkt. Nu så kom jag just hem från skolan. Och har alltså gått hem i regnet!! Aldrig igen. Ikväll så ska jag eventuellt sola med Sara och sen far vi på träning!