30 september 2014

Tisdag

vardag

Nu är äntligen våran värsta dag på denna vecka över. Sen blev det lunch från Subland för mig Nikita och Fanny.  Nu ska jag strax äta sedan klockan 6 ska äntligen Elin träna med mig igen efter ett långt uppehåll på grund av att hon har varit sjuk. Så det ska bli riktigt kul. Tror vi ska köra rygg idag. Och rygg är alltid roligt så är sjukt taggad.

29 september 2014

Måndag

träning

Och så var det måndag igen då. Känns som man blir lika förvånad varje gång. I alla fall jag, för veckorna går så förbaskat fort hänger inte med. Fatta att vi redan har kommit så långt att vi går på praktik nästa vecka och det ska vi ha i sex hela veckor. Herregud vad tiden går fort. Jaja idag har jag hunnit med skolan som vanligt och där hade vi endast tre lektioner plus sovmorgon som alltid är lika skönt. Efter skolan for jag till korpen och körde ett biceps och triceps pass och vad jag gjorde sen vet ni nog redan. Nu väntar jag på maten och efter maten ska jag bara ta det lugnt i soffan och vänta på att ph ska börja!

28 september 2014

Söndag

vardag

Blev inge fiesta igår vilket var ganska skönt. Valde att stanna hemma istället och bara ta det lugnt. Idag så har jag hunnit vara på kalas hos min kusin, varit och handlat med mor min och ätit en ica sallad. Nu sitter jag i soffan och väntar på Nicklas som är och köper nå gotta. För då det är söndag då ska man unna sig och vila. Dock längtar jag tills i morgon då jag ska få pröva protein pulvret som ni ser här över. Är så taggad!!