Hanzens - 899 kr
Och äntligen lång helg. Efter skolan så for jag till tandläkaren en snabbis och kollade mitt bett. Senare for jag in till stan en snabbis med Sara och Klara och köpte denna T-shirt. Och ja lite onödigt men ville ha den:) Nu ska vi strax börja fixa oss för att senare fara till Elice och käka middag och fira valborg där. Tror denna kväll blir as grym!!!

29 april 2015

Onsdag

vardag

Hejsan! Idag så hade vi endast nationella prov sen så fick vi faktiskt sluta!! Och gud så skönt det var. Så efter jag slutade så for jag in till stan med Sara, Elice, Sanna och Ida. Vi kollade runt på lite grejer till valborg. Så ska in till stan en snabbis efter skolan i morgon och köpa lite små tjafs och en T-shirt som jag velat ha länge! Men efter stan så for vi alla fall hem till mig och käkade nudlar till lunch. Dom skulle tyvärr tillbaks till skolan igen så när dom for till skolan så såg jag två avsnitt av ex on the beach och STOR städade sedan mitt rum. Välbehövligt och skönt. Nu längtar jag efter att jag duschat ikväll efter träningen så jag får lägga mig en ren bäddad säng!!

28 april 2015

Tisdag

outfits

Hejsan. Igår så hann jag helt enkelt inte att blogga. Hade fullt upp hela dagen, men nu är jag här och har precis kommit hem från stan med Emelie. Hjälpte henne att kolla runt lite på stan och hitta en present till Sebbe. Det var även roligt att prata lite med henne! Ikväll så ska jag ta det lugnt, städa rummet och även hinna sola. Kanske Josse följer med också!