31 januari 2016

Söndagsångest

vänner

Haha dom sista bilderna på oss tre???
Gårdagen började som sagt med jobb från 12 till 16 (Slutade egentligen 15 men tog en timme att städa!! Så mycket folk var det) Så blev tyvärr ingen skotercross för mig och Lovisa utan vi båda for hem. Duschade och fixade till mig lite innan Lovisa och Klara kom. Jonas och Erik kom också efter ett tag. Vid 11 drog vi vidare till Kittel där det var smockat med folk men mycket trevligt! Tyvärr så slutade inte kvällen för mig klockan 2 då kittel stängde utan jag for på efterfest och var hemma klockan 5. Idag ångrar jag det för idag mår jag inte bra, och jag blir ALDRIG bakis. Men jaja har bara mig själv att skylla. Lovisa kom i alla fall i morse och vi for med Jonas och käkade pizza innan jag landande i sängen för lite mer sömn. Nu ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv samtidigt som jag kollar på the originals!

30 januari 2016

Saturday

vardag

Gårdagen bjöd på god mat i form av koreansk oxfilé. Mums säger jag bara. Sen hämtade Emelie upp oss för att kolla film hos mig. Elin och Ludvig kom också senare. Sen var dom så tråkiga (Ni vet femte hjulet :p) så följde med Lovisa ut på kittel och kollade lite. Dock kanske inte det roligaste att vara nykter men. Var i alla fall hemma vid 1 och somnade strax därefter. Idag börjar jag jobba klockan 12 vilket känns jätte skönt. Efter jobbet följer jag med Lovisa och kollar skotercross och kväll dricker vi vin och sen utgång på kittel.

29 januari 2016

Helg

outfits

Favvo tröjan just nu!
I morse var jag helt slut efter att ha gått skola från 8 till 3 sen jobbat 4 till 8 på kvällen igår. Så kände jag mig rentutav sjuk så stannade hemma. Men sen när jag hade fått sova och vila upp mig så visade de sig att jag bara var helt slut körd. Så det var skönt med en vilar dag. Men strax så möter jag upp Amanda och Martin för att käka middag på Lemon tree och sen ikväll är jag nog med Emelie!