28 juli 2013

det rullar på

Tjenare!
Jag vet att det var ett tag sen jag bloggade sist.  Men sen jag kom hem från Göteborg har jag inte velat vara på datorn eller ens lägga ner tid på bloggen överhuvudtaget. Har i alla fall haft det bra. Har umgåtts med mina vänner pojkvän och familj. Och det ska jag fortsätta med. Kommer i alla fall blogga då jag har tid och lust och ork. Fotbollen har också börjat om nu, och om två veckor drar även handollen om, och om tre veckor är sommarlovet slut. Därför vill jag bara njuta av dom sista veckorna och ta bloggen i sista hand. Men kommer vara tillbaks som vanligt när skolan börjar om. Hoppas ni har det bra! Puss! 
 
 
 
 

16 juli 2013

Tågresa

Nu har jag och Amanda stigit på tåget. Nu väntar vi bara på att tåget ska börja rulla mot norr. Vi har också laddat upp med massor av gotta och jag tror verkligen inte vi får tråkigt på tåget. Ha det gött! SES!

16 juli 2013

Idag var sista riktiga dagen här i underbara Göteborg. Blev en sväng till stan för en sista titt om jag skulle hitta någonting. Och det gjorde jag faktiskt. Fick med mig hem en tröja från Bik Bok. Sen så har vi även fotat och ätit på Mcdonalds. Det var inte direkt en favorit. Nu ska vi sätta på en film och njuta av den sista natten här i göteborg. För i morgon tar jag och Amanda tåget hem till Piteå. Jaja ha en bra kväll Puss!