30 december 2014

3 dagar senare

vardag

Hejsan! Dom senaste tre dagarna har jah hunnit med ganska mycket! Shoppat både i Piteå och Luleå, käkat på Max, fixat allt inför nyår och massa annat! Idag kom Amanda hit från Göteborg så vi har varit på stan idag och kikat lite. Ikväll ska vi inte göra så mycket. Säkert mysa framför en film eller två! Hoppas ni haft ett bra jullov än så länge!!:)


27 december 2014

Lördag

träning vänner

Igår så vaknade jag bredvid Elin. Vi for då direkt till stan och brände lite pengar. Efter det blev det ett gympass där jag körde biceps och triceps medans Elin körde ben. Vi klämde även in lite bänk i början där jag fick ett pb på 40kg även Elin fick sig ett nytt pb. Och kan säga att det var mer än 40 pannor;) haha senare under kvällen så hängde vi med Vickan, Hanna och Amanda hemma hos Hanna. Idag sa har jag inte gjort så mycket och nu är jag på väg till mormor för att käka den sista julmaten för iår. Ikväll ska jag till Nicke eftersom han kommer hem ikväll!

25 december 2014

Torsdag

träning


Idag så har jag inte gjort så mycket alls. Endast slöat i sängen och varit och tränat. Slöade i sängen till klockan 4 då jag sen for och körde rumpa och ben plus mage på slutet som faktiskt var ett tag sen jag körde. Så det brände till riktigt ordentligt. Men det var skönt. Nu har jag ganska nyss kommit hem från gymmet och ska hoppa i duschen. Senare kanske även Elin kommer och sover hos mig eftersom vi ska upp tidigt imorgon på stan. Man vill ju inte missa alla grejor som är på rea:p