Nu är jag precis hemkommen efter ett kvällspass på sjukan. Gick faktiskt hyffsat snabbt. Imorgon jobbar jag dag så det betyder upp klockan sex så det är inte alls så långt bort innan jag går till sängs. Tills vidare kollar jag på tv och äta kvällsis. Ses

28 september 2015

Måndag

träning

Igår kväll så beställde jag ett par nya nike skor och ett par nike byxor som jag är sjukt nöjd med hittills. (och då har jag inte fått dom än) Men har velat ha dom så länge så då slog jag till. Senare kom Emilio och Elias och kollade på fotboll sen somnade jag. Idag har jag inte alls gjort mycket. Varit på skolan och gjort bort tre lektioner sen gymmat där jag körde ben. Ikväll har jag ph mys hos Amanda där jag också troligtvis sover. Coz!!

27 september 2015

On my mind

vardag
Igår hängde jag med Sara, Lovisa och Amanda hos Lovisa på kvällen vilket var riktigt mysigt. Lovisa skjutsade sen hem mig och det slutade med att jag for till Emilio senare vid 12 och hängde man han och Elias. Dock slutade med att alla vi somnade i soffan tills klockan var fyra då jag for hem och sov istället. Idag har jag hunnit med att rensa min hylla från massa tomma produkter och samt städat. Sen lite häng med mamma som också bjöd på pizza. Bästa mamma. Nåja nu var det tänkt att jag skulle fara till Amanda men vet inte om jag orkar. Haha. Vi får se helt enkelt. Men i det stora hela så en helt okej och lugnt helg. Skönt!!