31 december 2015

Gott nytt år!!

vänner

Och då var vi där igen. 31 December idag och året 2015 har gått alldeles för fort om jag får säga det själv. Hunnit med så mycket detta året så det nästan är sjukt då man tänker tillbaks på alla fina minnen man har. Ni ska få en liten video i morgon också om mitt 2015. Så tills vidare så får ni 9 bilder från förra nyår. Och ikväll får jag äran att fira in det nya året med fantastiska vänner och det kan inte annat än bli bra! Hoppas ni alla får en helt underbar nyårsafton och en bra start på det nya året!! puss

28 december 2015

Shoppingdag

shopping skönhet

 
En dag på stan och över 1000kr fattigare. Men nöjd är jag. Har även ett MAC puder som jag beställde idag på väg hem till mig. Sen när det har kommit kan jag säga att det är färdigt shoppat smink på ett tag. (Undra hur länge det håller) Är i alla fall jätte nöjd och nu ska jag ta det lugnt i mitt rum ett tag.
Åt middag på O'learys med Amanda, hennes mamma och syster igår. Mycket gott och trevligt. Sedan umgicks vi med Martin och for både förbi nån lokalfest och sen till Ludvig där han och Elin var. Var i sängen vid halv 3. Idag har jag jobbat och käkat gomiddag med Mamma och Amanda. Ikväll myser vi till en film och gotta.