Trög och jobbig dag har det varit. For till kalix och äntligen köpte en moppe. Köpte även en ny hjälm. Sen for jag en snabbis till Nicklas och sen vidare till preem där jag mötte upp Elin, Ludde, Vickan, Petter och Muffen. Sen kom även Tobbe dit och pratade en stund. Vid 12 drog vi till mig och kollade film. Dom drog precis hem och jag har precis lagt mig i stugan och tänker sova. Så god natt på er!
Tre bilder från kvällen.
Min dag började med att vakna upp bredvid Nicklas. Han skulle egentligen till jobbet men eftersom han kände sig hängig stannade han hemma istället. Vi steg upp halv 1 och åt och sen skjutsade han mig till Emelie. Jag och Emelie for till Ica och köpte mat och drickor till kvällen eftersom vi skulle grilla och ha en tjejkväll med Stina och Sanaz. Blev en riktigt lyckad kväll med go mat, skratt och jordgubbar. Kan säga att Emelie är gode så bra på att grilla ändå! Jaja kom precis hem och väntar på att Nicklas ska komma. Imorgon ska jag till Skellefteå och äntligen köpa en moppe. Ska aldrig mer gå eller cykla i hela mitt liv. SES

18 juni 2013

Ingen bild

Denna måndagen började med en rejäl sovmorgon. Steg sedan upp och kollade på tv och gjorde inte så mycket mer. Klockan fem drog jag till lillpite och spela match mot öjebyn. Blev vinst med 12-2. Inte illa faktiskt. Efter matchen drog jag till Nicklas. Sover även hos han inatt. Dock har han redan somnat så jag ska också försöka sova nu! Godnatt!