31 maj 2016

Summerburst

vänner

Har är några av 1000 bilder som jag tog i helgen. Ångrar verkligen inte en sekund att jag for. Hade de så roligt med många fina vänner. Och tackar även Moa för att vi fick bo hos henne!

26 maj 2016

TILLBAKA!!!

outfits

Topp från Bikbok/Byxor från Vila/Jacka från Gina Tricot/Skor från Gant
Men hej!! Eehhm vad har hänt sen sist??? Inte alls mycket. Har bara tagit en välbehövlig paus på grund av att jag har/haft så mycket i skolan och varit riktigt utmattad. Men nu är jag tillbaka och det känns skönt. Vad händer i dag då? Jo, jag tar nämligen flyget 20.20 till Göteborg med Lovisa och Klara  =  vi ska till summerburst. Är så taggad!!! Okej är inte riktigt tillbaka än eftersom att jag är i Göteborg i helgen kommer jag inte blogga något men då jag kommer hem lovar jag att allt kommer vara som vanligt igen, + att ett roligt inlägg om summerburst kommer att komma!!! Nä nu ska jag skölja ut silverschampot som jag har i håret och packa det sista. Trevlig helg! 
 
 
 

12 maj 2016

Firmafest

vänner

I lördags hade vi på jobbet firmafest vilket blev sjukt lyckat!! Började med vinprovning, vi flyttade sen oss vidare till taket och avslutade kvällen på o'learys! Annars så har veckan bestått av plugg, träning, hängt med vänner och många timmars sömn. Alltså inget ovanligt. Fredag imorgon vilket känns underbart!! Btw så bokade jag och Lovisa precis flyg till Göteborg för att fara till Summerburst som redan är om två veckor! Så taggad!!