29 mars 2016

Tisdag

vardag

Gjorde mitt tredje och sista tandläkarbesök på mindre än en månad idag (förhoppningsvis) Tog avtryck till tandställningen och fick sen fara hem igen. Dock var jag helt död då jag kom hem, så passade på att somnade om en stund. Vid halv 5 far jag upp till mormor igen och sover där tills på torsdag. Så har packat lite och ska strax ner på stan på lite ärenden sen hämtar jag upp min moster innan vi kör upp. Tills vidare så hörs vi på torsdag!

28 mars 2016

Helgen

vänner

Bilder från i lördags!
En lyckad förfest och kväll hade jag med dessa människor. Vi började hos Petra med sång och dans samt lite lekar innan vi traskade vidare mot stat vid elva/halv tolv? Igår var jag hemma hela dagen och slöade framför andra avenyn och idag har jag spenderat min dag hos farfar med ett underbart väder och god mat. Tack för de. Nu är jag hemma och ska hoppa i duschen om en liten stund, sen försöka mig på att ta en tidig kväll. Ska upp vid sju imorgon eftersom jag har en tid hos tandläkaren klockan åtta. Längtar inte.
Började min dag med att sova till 11. Snapade sen med Nikita och hörde vad hon gjorde så vi bestämde träff hos henne. Där satt vi ute i solen i 2 timmar samtidigt som vi käkade lite palt till lunch och pratade om saker som vi missat. Alltid lika mysigt att hänga med henne. Nu är vi hemma hos mig och jag sitter med silver schampo i håret och försöka planera outfit för kvällen. Ska nämligen ut ikväll med några tjejer. Tror på en rolig kväll som alltid då jag är med dom!! Hörs så länge!